referenties

Edwin, bedankt om mij te besmetten met je liefde voor het desembrood en ook voor  de manier waarop je het via je workshop overgebracht hebt.
Bea, Roeselare (BelgiŽ)

Edwin, mijn neef en ik bakken na jouw super workshop er lustig op los. Soms met een prachtig resultaat, soms net wat minder. Maar het belangrijkste is dat je een vonk voor het broodakken aan ons hebt overgebracht en dat is toch super gaaf.
Jacques, Amsterdam.

Gisteren volgde ik bij Edwin bakt brood een fantastische workshop. Edwin gaf mij in een een op een workshop vele van zijn kneepjes van de echte Franse bakker prijs.
Slow fermentatie van zuurdesem hij vertelt en laat je zien hoe. Hij leerde mij de basisprincipes van een goed desembrood, we bakten pain de campagne, pain grand-mere, pain aux cereales en broodjes met de Poolish methode.
Met een schrift met recepten en een tas vol geweldige broden ging ik naar huis. En van de week ga ik zelf thuis aan de gang want desembroden maken is vooral zelf doen, leren, waarnemen en proeven.
Edwin is een meester in het delen van zijn informatie die hij in de loop der jaren heeft opgedaan in Frankrijk en Nederland.
Ik kan een ieder een workshop bij hem van harte aanbevelen.
Edwin dank daarvoor!
Britt, Lemmer.

Edwin, we willen je nogmaals bedanken voor de workshop. We hebben een heel leuke dag gehad en heel veel geleerd. Eigen brood bakken met zuurdesem was al onze wens, maar nu heeft het dankzij jou ook daadwerkelijk handen en voeten gekregen om mooie en smakelijke broden te bakken. We gaan flink oefenen en mocht het niet lukken dan maken we graag gebruik van je voorstel om nog eens de kunst te komen afkijken en te oefenen.
Jos en Marina.

Edwin, nogmaals bedankt voor de leuke workshop. Ik vond het een leuke dag en heb veel geleerd! Fijn dat je alles zo rustig kon uitleggen en dat ik zoveel kon vragen.
Michelle.

Edwin, voor het eerst brood gebakken met jouw moederdesem en niet te vergeten jouw tips. Alle broden (campagne en zadenbrood) zijn hartstikke goed gelukt, mooi en heel smaakvol. Joost en ik kijken terug op een plezierige workshop. Bedankt voor het delen van jouw kennis en de leuke dag.
Joost & Corinne.

Edwin, ik ben nog vol van gisteren, wat een geweldige dag. Mijn vriezer puilt uit van het brood en mijn enthousiasme is onverminderd groot. Het proces van het desembakken heb je kraakhelder uitgelegd, ik snap nu bijvoorbeeld veel beter waar het belang ligt van rustperiodes in het deeg. En zo zijn er nog vele andere 'weetjes' waar ik veel baat bij zal hebben in mijn verdere broodbakleven.
Veel dank, Chapa